Batch #1/2013 Sedang Diedarkan

Huhuhuhu..... saya sekarang sgt bz di office. Buddy saya cuti bersalin, semester dah nak bukak, budget baru masuk, banyak pembelian barang2x lab harus dibuat.. balik rumah sangat penat, dan biasanya kepada sesiapa yg msg/WhatsApp saya after 10pm, mesti saya tak dapat reply atau reply sekejap je, sbb after 10pm, sy dah tersangat mengantuk! Bangun jam 3.30 am untuk re-pack barang2x anda semua, terutama mereka-mereka yang telah membayar.. I don't want to delay, kerana saya amat lega dan merasa puas bila kastemer msg bagitau barang dah sampai dengan jayanya....

Penuh rumah. sekejap je ni, sebab kebanyakannya sudah ada tuan punya!


Thank you to my assisstant. Mr Househusband yg tengah cuti sem.. hehhe.. jadi part time worker saya, tlg susun ikut set dan senang nak buat tagging dan cluster kan customer.

Local delivery ke taman seri gombak dan taman rowther (31.1.2013)

Parcel to Penang! Berpeluh2x bungkus ni... kul 4 pagi sbb nk kejarkan courier awal pagi. hasilnya, pos pada 31.1.13, esoknya (1/2) dah sampai penang. Thank you Ms Ang! 

yupp.. semua nya Ms Ang punya!

Kami re-pack, untuk keselamatan pingganmangkuk anda!

No comments:

Post a Comment