BELI PEMANGGANG VANTAGE, FREE MINI PAN

Promosi Pemanggang Berkembar Vantage 36cm


Mini Pan 12 cm


Ramai yang bertanya tentang free gift yang disertakan sekali dengan pembelian pemanggang berkembar Vantage yang saya post pada entri yang lepas. So.... tada! Inilah ghupanya... Brand nya pun dari Vantage juga, tak caya, sila tengok gambo.. Tapi, saiznya tak le sebesar mana ye, hanya 12cm. Tapi, oklah, Vantage nak bagi. kalu beli kat Langkawi, tak ada free gift ni ye... hi hi hi hi..

ps: Eksklusif kepada customer saya sahaja - selain daripada mini pan ini, anda akan dapat juga buku resepi beberapa jenis masakan yang boleh dimasak menggunakan pemanggang berkembar!

Muat ler sebutir telur.

Original Vantage mali... ini gambar surface belakang beliau... 

1 comment:

  1. Ok la leh uwak khas utk goreng telur je.....

    ReplyDelete