SENARAI ORDER BATCH #13 (1 Sept - 16 Sept 2013)

Gambar Hiasan :))


Berikut adalah senarai order Corelle / Corningware / Visions / Pyrex untuk batch #13.
Ini adalah untuk order yang dibuat dari 1 sept sehingga hari Malaysia hari tu.
Statusnya: Waiting arrival



Corelle
Rasyidah - 16 pcs c/rose (2 sets)
D.Rodziah - 16 pcs c/rose
D.Rodziah - 20 pcs c/rose
D.Rodziah - Oblong c/rose
Che haza - Sakura 16 pcs
Norzaihan - Sakura 16 pcs
Mya aleesha - Sakura 16 pcs
Yani - Sakura 16 pcs
Yani – Square round Sakura
Rosnani - Kobe 16 pcs
Fatma - Rosetta 16 pcs
Cik Ita – 16 pcs Provence Garden
Tasya - 16 pcs Provence Garden
Iqabella - 16 pcs sakura
Iqabella - 16 pcs rosetta (2 sets)
Zuraini - 20 pcs C/rose
Azwa - 20 pcs C/rose
Nor Surianti – Sakura 20 pcs
Hjh Nuraina - Oblong c/rose
Azura – Oblong Kobe

Loose Corelle
Fatma – 16 pcs Soup plate Rosetta
Aliza - 8 pcs soup plate
D.Rodziah - 2 pairs cup & saucers

Corningware
Aliza - 6 pcs C/rose
Anis - 6 pcs Rosetta
Zuhilawati - 6 pcs pink daisy
Siti Nurzahirah - 6 pcs Provence Garden
K Ti - 10 pcs plum

Skillet
Ayu – versapot
Hazwati - versapot
Lina - Saucepan
Lina - skillet

6 comments:

  1. zliza nyer xder ek??batch yg ke berapa ek??

    ReplyDelete
    Replies
    1. zliza nyer dalam group corelle US pattern - ada kat belah kanan: TRACK YOUR ORDER TU

      Delete
  2. Cik Liza, saya (Aliza) pun ada order loose correlle (8 pcs soup plates), tapi tak ada dalam list tu pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, saya dah masukkan, maaflah tertinggal lak

      Delete
  3. saya hantar message di facebook tapi x jwb. huhu

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Boleh puan quote harga 76pc set livingware? Kalau loose item kira macamana untuk pinggan makan sahaja? Livingware jugak

    ReplyDelete